FMK: Vakfımızın İlk Online Dersi – Şirket Değerleme

12 Mart 2020

Hamilik Okulu Finans Meslek Komisyonu dönemin dördüncü dersinde Kalkınma ve Yatırım Bankası’ndan Sn. Orhan DOĞRULUK’u ağırladı.

Ülkemizde Covid-19 vakalarında görülen artış ile birlikte Vakıf Yönetimimiz de bir dizi önlemler almıştı. Bu süreçte Finans Meslek Komisyonu olarak biz de online ders modeline geçiş yaparak önlemlerimizi artırdık. Bu vesile ile Hamilik Okulu Vakfımızın ilk online dersini de gerçekleştirmiş olduk.

Derste öğrencileri arkadaşlarımızın yıl sonu projelerine temel teşkil edecek konular işlendi. Proje kapsamında her öğrencimiz halka açık bir şirket seçerek bu şirketin kapsamlı bir çalışmasını yapacak ve şirketin finansal verileri üzerinden değerleme uygulayacak.

Sn. DOĞRULUK, şirket değerleme tekniklerini ve şirket değerlemede kullanılacak metotları örnekler üzerinden anlatarak öğrencilerimizin yıl sonu projelerinde istifade edecekleri bilgileri paylaştı.

Skype üzerinden gerçekleştirdiğimiz ve hem öğrencilerimizin hem de diğer komisyon üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleşen dersimizin anlatıcısı Sn. DOĞRULUK’a teşekkürlerimizi sunarız.