“İktisatta Yeni Boyut: Katılım Ekonomisi” – 9 Nisan Pazar Günü Gerçekleştirilecek

Hamilik Okulu Vakfı Mezunlar Komisyonu olarak düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz Ekonomi Oturumları devam ediyor.

9 Nisan 2017 Pazar günü saat 10:00 – 12:30 arasında Temel Hazıroğlu “İktisatta Yeni Boyut: Katılım Ekonomisi” konulu bir sunum gerçekleştirecektir.

Ekonomiye yeni bir bakış ve nefes getiren katılım ekonomisi hakkında sağlam bir entelektüel birikim elde edebileceğiniz, tanıdıklarınızla hasret giderebileceğiniz, tanımadıklarınızla tanışma imkanı elde edebileceğiniz bu çok özel çalışma grubuna sizleri de davet ederiz.

Katılım bildirimini aşağıdaki link üzerinden yapabilirsiniz.
http://bit.ly/2lEInbn

Temel HAZIROĞLU Hakkında

1955 yılında Trabzon’da doğdu. 1980’de İstanbul Teknik Üniversitesi Matematik Mühendisliği Bölümünü bitirdi. İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi İşletme Anabilim Dalında Yüksek Lisans yaptı. Türkiye Emlak Bankası’nda, Programcı, Sistem Analisti, Bilgi İşlem Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. 1986-1991 yılları arasında Albaraka Türk’te Bilgi İşlem Müdürü olarak görev aldı. 1992-1995 döneminde serbest ticaret ve müşavirlik yaptı. 1996 yılında Albaraka Türk’te tekrar göreve başlayarak, Bilgi İşlem Müdürlüğü ile Personel ve İdari İşler Müdür Vekilliği görevlerinde bulundu. 2003 yılından 2017 yılına kadar İnsan Kıymetleri, Eğitim ve Organizasyon, Performans ve Kariyer Yönetimi, İdari İşler ile İnşaat ve Emlak birimlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdürdü. 2017 Ocak ayından beri Mali İşler, Finansal Raporlama,  Stratejik Planlama ve Süreç Yönetimi ve Organizasyon birimlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı yapmaktadır.

Mezunlar Komisyonu

Hamilik Okulu Vakfı