Selam Halkası

Hamilik Okulu Vakfı olarak büyük bir özveriyle başlattığımız hayra vesile yolculuğumuzu bu dönem de kardeşlerimizin hayatlarına dokunarak devam ettiriyoruz.

Selam Halkası olarak bu döneme nasıl başladık diye sorarsanız cevabını halka faaliyetlerini eksiksiz ve düzenli bir şekilde yürüten Furkan Arundaş’tan alıyoruz:

“Yeni sezonda 3 Anadolu Teknik ve 2 Anadolu Lisesi kazanan kardeşlerimizin yoğun lise günleri arasında Selam Halkası olarak ilk görüşmemizi ve hasbihalimizi vakıf merkezimizde gerçekleştirdik.

Birinci gündemimiz, herkesin okulunda iş hayatında ve evde halinin nice olduğunu konuşmak üzerineydi. Çok şükür kardeşlerimiz okullarında oldukça iyiler. Hepsi yeni arkadaş çevrelerine ve liseli olmaya alışma evresindeler. Ailelerde de bir aksilik olmadığı haberlerini kardeşlerimizden de almış olduk bu vesile ile.

Seminerimizde ana konumuz: lise hayatında neler olabileceği, arkadaş seçiminde nelere dikkat edilmesi gerektiği, okul çevresinde onları bekleyebilecek tehlikelere, okul içerisinde bulabilecekleri faydalara değindik ve gördük ki çok şükür kardeşlerimiz bunca zaman içinde etraflarında neler olabildiğini fark edebilmişler. Kendi gözlemlerini, tecrübelerini ve deneyimlerini paylaştılar… Allah hayırlı ömürler versin hepsine. Gelecekte ne yapmak istediklerinden ve hangi meslek alanlarına yönelmek istediklerinden konuştuk. Bu sene içerisinde kardeşlerimizle neler yapacağımızı da aktardık, bir sonraki aile ziyaretinde ve seminerde buluşmak üzere vedalaştık.”

Selam halkası olarak fotoğraf çekme alışkanlıklarının olmadığını, bu nedenle de seminere dair bir fotoğraf paylaşamadığını dile getiriyor Furkan Arundaş J Bu etkinlik gündemini sadece yazı ile aktardığını ekleyerek bir sonraki seminerde fotoğraflı paylaşım yapabilme temennisinde bulunuyor.

Allah ziyaretlerinizi makbul eylesin Selam Ailesi…