İYK Kasım Faaliyetleri

İnsan ve Yönetim Komisyonu olarak Kasım ayı içerisinde çok değerli dört misafirimizi ağırladık ve sunumlarını dinleme fırsatı bulduk.
Kuveyt Türk Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Albayrak, “Yönetim ve Liderlik” konusunu bizlerle paylaştı; yöneticilik ve liderlik kavramlarına dikkat çekti.
Albaraka Türk Genel Müdür Baş Yardımcısı Mehmet Ali Verçin, hayat tecrübelerinden yola çıkarak farklılıklarımızdan bahsetti ve ‘sinema tutkunu’ kimliği ile konuyu sanat ekseninde değerlendirdi.
Eski bir NASA çalışanı ve Türkiye’nin ilk endüstri mühendislerinden biri olan Şener Sancar Beyefendi ise milli ve insani kavramlar etrafında yaptığı konuşmasını kendi anıları ile süsleyerek arkadaşlarımızın çok etkilendiği paylaşımlarda bulundu.
Ayın son programında, Kuveyt Türk Bankacılık Servis Grubundan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Yılmaz Beyi ağırladık. “Yeni Eskiye Kafa Tutarsa” başlığıyla bizimle birlikte olan İrfan Bey, ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik şartlar perspektifinden arkadaşlarımıza geçmişi ve geleceği sorgulattı, farklı düşünmenin önemine dikkat çekti.
Tüm misafirlerimize değerli vakitlerinden ayırıp arkadaşlarımız için çok yapıcı olduğuna inandığımız paylaşımlarda bulundukları için teşekkür ediyoruz.