İYK Aralık Faaliyetleri

İnsan  ve Yönetim Komisyonu olarak aralık ayında birbirinden değerli 4 misafirimiz ağırladık ve kendi ağızlarından kendi hikayelerini dinledik.

Hay Group’tan Gökhan Toğrul Beyefendi, bir endüstri mühendisi olarak İnsan Kaynakları alanına uzanan kariyer hikayesini çok eğlenceli anılarıyla süsleyerek bizlerle paylaştı.

Eski bir Nasa çalışanı olan Şener Sancar Beyefendi ise milli ve insani kavramlar etrafında yaptığı konuşmasında öğrenci arkadaşlarımızın çok etkilendiği paylaşımlarda bulundu.

Ailesinin bir çok ferdi mühendis olan ancak kendisinin büyük bir tutkuyla icra ettiği gazetecilik mesleğini Taha Kılınç Ağabey’imizden dinledik.

İlk hanımefendi misafirimizi ise bu dönemin son programında ağırladık. Dr. Münire Berna Beşkese Hanımefendi, büyük hayalleri olan bir eğitimci olarak ideallerinin peşinden koşarken insan ruhu ve fiziği kısaca fıtratı üzerine yaptığı gözlemleri bizlerle paylaştı. Hayallerimizin peşinden koşmanın keyfine ve zorluğuna dikkat çekti.

Tüm misafirlerimizin öğrenci arkadaşlarımız üzerinde derin ve yapıcı etkiler bıraktıklarına inanıyoruz. Kendilerine değerli vakitlerini ayırıp hoş sohbetlerde bulundukları için İnsan ve Yönetim Komisyonu olarak çok teşekkür ediyoruz.

Aralık 2015 sonu itibariyle faaliyetlerimize 15 Şubat 2015’te kaldığı yerden devam etmek üzere ara verdik.

IMG-20160104-WA0001