HBK- İş Yerinde İletişimde Yeni Dönem

Hamiyan-ı Bacı Komisyonu tarafından bu yıl ilk kez gerçekleştirilen İşyerinde İletişim Programını İletişimin tüm boyutlarını düzenlediği 3 yeni oturum ile tamamlamış oldu.
Son 3 programda sırası ile Zeynep Güran ve Zeynep Mert iş hayatında geri bildirim vermenin önemi ve olası iletişim kopukluklarını engellemek üzere uygulamaları tanıtırken, Kamile Hanım belki de iletişimin en tehlikeli boyutu olan “İş yerinde Dedikodu” konusunda detaylı bir aktarım gerçekleştirdi. Özellikle yeni mezunların kendilerini bu tehlikeli çarkın içerisinde bulduklarında yapmaları gerekenler ile ilgili tecrübe aktarımı gerçekleştirdi.
h1 h2
Hamilik Okulu eski mezunlarının Sözel ve Görsel iletişim kanallarında edindiği tecrübeler ile yeni mezunların benzer kazalar yapmamaları için yaptığı aktarımlara bir de Üniversite kürsüsünden katılım gerçekleşti.  Yrd. Doç. Dr. Celile Ökten “Kadının İş Hayatındaki Adab-ı Muaşereti, Mulakatlara katılırken dikkat edilmesi gereken hususlar vb konularda akademisyen bakış açısı ile katılım sağladı.
h3
Bu üç program ile Hamiyan-ı Bacı komisyonu 2016-2017 Ögrenim yılı I. döneminde “İşyerinde İletişim Programını” 3., 4. Sınıf ve yeni mezun kız öğrencilerine yönelik alanında tecrübeli kişilerin verdiği 7 eğitimle başarı ile tamamlamış oldu. .
Yola çıkarken iş hayatının ilk yıllarında edinilen tecrübelerin tekrar yaşanılarak değil aktarılarak edinileceğine inan HBK üyeleri program sonunda bunu başarmanın kıvancını yaşıyor. Yapılacak son  değerlendirme toplantısı ile de geri bildirimleri alarak öğrenerek ve zenginleşerek yola devam edecekler.