FMK – Muazzam Bir Tecrübe Paylaşımı: Dr. Serdar BİRİNCİ

20 Şubat 2018

Hamilik Okulu Vakfı bu hafta çok önemli bir konuğu ağırladı. Keşif ve İlham Komisyonu organizatörlüğünde, vakfımız mezunlarından, Amerika Merkez Bankası (FED – Federal Reserve Bank of Minneapolis) Ekonomisti Sn. Dr. Serdar BİRİNCİ Bey; Keşif ve İlham Komisyonu, Finans Meslek Komisyonu ve Pazarlama Meslek Komisyonu ortak dersinde öğrencilerle buluştu.

İstanbul Teknik Üniversitesi’nin ardından Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi yüksek lisansı ve doktora yapmak üzere dünyanın en önemli üniversitelerinden biri olan University of Mİnnesota’ya giden eğitim serüveninde karar alma süreçlerini öğrencilere aktaran Sn. BİRİNCİ, bu zorlu süreçlerin ardından FED bünyesinde çalışmasından bahsetti.

Kariyerinde başından geçenleri aktarırken büyük ilgi ile dinleyen ve derse yoğun katılım sağlayan öğrenciler Sn. BİRİNCİ ile uzun uzun sohbet etti.

Hamilik Okulu Vakfı felsefelerinden biri olan “Meslek Adamı Olmak” düsturunca hareket eden ve bu akşam bizlerle birlikte olan Sn. BİRİNCİ ile bu dersi gerçekleştiren başta Sn. İbrahim Hakkı YAZICI Bey olmak üzere Keşif ve İlham Komisyonu’nun değerli rehberlerine teşekkür ederiz.